Philosophy

To be the one and only for chefs all over the world.


 
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Mission of Fujibussan


We will pursue excellence in gastronomy making the best out of the ingredients and respecting the tradition and techniques of French cuisine. With our unique creativity and sensibility, we will create significant and valued food products to meet a wide variety of needs.

Création
(創造)


 
私たちは社員一人ひとりのアイデアを尊重し、妥協のないクリエイティブな価値ある製品を生み出します。ガストロノミー(美食)を探求することによって、お客様と、さらにその先にいらっしゃるお客様に喜びと感動をお届けします。

Qualité
(質の追求)


 
私たちは、すべての業務において仕事の質を追求します。
プロフェッショナルとしての誇りを持ち、常に最高のパフォーマンスを目指します。

Progrès
(成長)


 
私たちは常に成長します。事業を持続的に成長させ、社会に継続して貢献します。成長することは、生きる喜びです。社員が成長してこそ会社も成長できると考え、人材育成に力を入れます。

Responsabilité
(責任)


 
責任を果たすことによって、人には確かな自信が生まれます。だからこそ私たちは、進んで責任を果たします。人が生きる上で欠かせない、食に関わる企業として与えられた社会的責務を全うします。


 
 

Core Values of Fujibussan.

 

CRÉATION


 
We will manufacture uncompromisingly creative products through soliciting employee’s individual ideas.
We will deliver high standards of satisfaction to our customers through pursuing excellence in gastronomy.
 
 

QUALITÉ


 
We will pursue high quality in all of our work.
We are proud of ourselves as professionals, and we aim to give of our best at any time.
 
 

PROGRÈS


 
We will always be in a state of growth; with sustainable growth, we continually contribute to society.
It is a joy of living that people are in a growing process. The company’s growth will thus be driven by growing employees. We put effort into the development of our human resources.
 
 

RESPONSABILITÉ


 
A person can feel absolutely confident by fulfilling one’s responsibilities. We are committed to operating a socially responsible food business and we believe that serving society is an integral component for us to live a confident life.